NASCAR

Som en av de mest populära bilsporterna är NASCAR en sann del av Amerikansk sportkultur. Loppet Daytona 500 som hålls i februari varje år i Daytona Beach, Florida är det mest prestigefyllda loppet inom NASCAR. Sedan 1959 har det här samlas elitförare inom NASCAR på Daytonas 500 mile (805 km) långa strandbana. NASCAR-entusiasterna på läktaren får här njuta av spännande lopp av världsklass. Vinnaren av Daytona 500 belönas med Harley J. Earl-trofén, den viktigaste utmärkelsen som en förare inom NASCAR kan få under sin karriär. Vinnarceremonin bjuder på ett spektakulärt event som måste ses i verkligheten för att förstås.

Vinnarbilen bevaras fram tills nästa års tävling i Daytona 500 Experience, ett museum och galleri som är dedikerat till Daytona International Speedway. Daytona 500 Experience är ett populärt nöje för alla som besöker Daytona Beach. Dale Earnhardt, Jr vann tävlingen i februari 2014, exakt 10 år efter att han tog hem förstapriset förra gången i Daytona 500. Vem kommer att kamma hem priset 2015?

NASCAR har börjat bli en global exportvara med tävlingar i Japan, Kanada och Mexiko. Tyvärr så har NASCSR inte ännu funnit sin väg till Sverige. Bekymra dig inte för det! Det finns nämligen välorganiserade resepaket till NASCARs hjärta Daytona 500 från GO Sport Travel. Det är bekvämt att få sin resa planerad av experterna. Hotell och flyg kan erbjudas som del av paketet, kontakta GO Sport Travel för mer information. De hjälper dig gärna även med en hel paketresa. I tillägg har de också fina guider att läsa innan man ger sig iväg så att du verkligen kan få ut det mesta av din resa.

Spara tid och energi genom att beställa en resa som är uppbyggd för att ge dig den absolut bästa upplevelsen av NASCAR! Ta hjälp av Go Sport Travel för att boka din resa till Daytona 500. De ger hjälper dig hela vägen från början till slut för att du ska få ut det allra mesta av din resa.

About Author: lucas